Meny Stäng

boka rörmokare

2 timmar

rörmokare

1990 kr

(efter rot-avdrag)

Fint badrum på Lidngö - Allt inom VVS och rörmokare på Lidingö

Professionella rörmokare på Lidingö

Använd ROT-avdrag så får du 30% rabatt på arbetskostnaden

Välkommen till våra rörmokartjänster på Lidingö, den pålitliga leverantören av högkvalitativa VVS-tjänster för både bostäder och kommersiella fastigheter. Som husägare eller företagare förstår du hur viktigt det är att ha pålitliga VVS-tjänster som kan ta hand om alla problem som kan uppstå med ditt vatten- eller avloppssystem. Våra tjänster är utformade för att tillgodose alla dina VVS-behov, och vi är stolta över att tillhandahålla effektiva och professionella tjänster som garanterar det bästa resultatet och tryggheten i en firma på Lidingö som är experter på VVS.

Här är varför du ska välja våra rörmokare på Lidingö för alla dina VVS-behov:

 

vi utför följande tjänster inom VVS på Lidingö

 • Mindre servicearbeten
 • Installation av disk- och tvättmaskin
 • VVS-arbeten
 • Rördragning
 • Vatten
 • Avlopp
 • Badrumsrenoveringar
 • Köksrenoveringar
 • Stambyten
 • Värmepumpar
 • Matavfallskvarnar
 • Snickerier
VVS tjänster på Lidingö

Toppbetyg av kunder på Lidingö som använt sig av våra rörmokartjänster

Vi är alltid glada över att få positiva recensioner från nöjda kunder. Många av våra kunder har berömt oss för kvaliteten på vårt arbete, vår tillförlitlighet och vår utmärkta kundservice.  

Sammanfattningsvis är våra VVS-tjänster på Lidingö utformade för att tillgodose alla dina VVS-behov. Oavsett om du är husägare eller företagare erbjuder vi professionella och effektiva VVS-tjänster för att garantera det bästa resultatet. Kontakta oss redan idag så kommer vårt team av erfarna och skickliga tekniker att vara på plats på nolltid.

Våra kundomdömen

Med oss behöver du inte oroa dig för att ringa olika leverantörer av VVS-tjänster för olika VVS-arbeten. Vi har ett team av experter som kan hantera allt, oavsett om det är stort eller litet. Vi har även en akuttjänst dygnet runtpå Lidingö ifall olyckan är framme.

rörmokare på Lidingö som utför akuttjänster inom vvs

Prisvärt och tryggt

Vi förstår att VVS-tjänster kan vara en kostsam affär, och därför erbjuder vi överkomliga priser på alla våra VVS-tjänster. Vi ger dig en exakt offert innan arbetet påbörjas, så att du vet på förhand det exakta priset för din VVS-tjänst. Dessutom erbjuder vi rabatter och kampanjer under hela året.

Tillgänglig för alla nödsituationer, dygnet runt

Vi vet att olyckor inträffar kan inträffa. När du befinner dig mitt i en kris, t.ex. ett brustet rör, en trasig varmvattenberedare eller en överfylld toalett, behöver du ett bekväm service och snabba åtgärder. Vårt team på Lidingö är tillgängligt dygnet runt för att tillgodose alla nödsituationer inom VVS. Du kan lita på att vårt team svarar snabbt och tillhandahåller effektiva tjänster som ordnar dina problem så du kan vara trygg.

Erfaret rörmokarteam på Lidingö

Vi har ett team av erfarna och skickliga rörmokare på Lidingö, som har genomgått rigorös utbildning för att kunna lösa alla dina vvs frågor. Vi är stolta över att leverera förstklassiga tjänster, och vi använder de senaste verktygen och utrustningen för att se till att vårt arbete utförs korrekt. Vi följer alltid de senaste byggnormerna inom VVS och är certifierade.

Badrum på Lidingö - allt inom vvs tjänster

Kontakta oss för offert – rörmokare Lidingö

Fyll i formuläret nedan och klicka sedan på knappen Skicka förfrågan under formuläret så kontaktar vi er så snart vi kan.

fint och ljust badrum på Lidingö

Vanliga frågor och svar om våra rörmokartjänster

Vi har alla certifieringar för att arbeta med både små och större projekt inom VVS installationer. Vi går även på vidareutbildningar under året för att följa de senaste standarderna inom VVS.

På Lidingö har vi en akutjour för alla vvs frågpr som ni kan ringa till 24 timmar om dygnet ifall olyckan skulle vara framme. Vi brukar kunna vara på plats inom en timme. Ring oss på 08-36 05 35

Givetvis finns har vi kontor på Lidingö så vi snabbt kan ta oss till dig som kund. Ni hittar oss på: Södra Kungsvägen 68, 181 32 Lidingö