Meny Stäng

Ordna stopp i avlopp

2 timmar

rörmokare

2490 kr

(efter rot-avdrag)

stopp i avlopp

Stopp i avlopp på Lidingö

Använd ROT-avdrag så får du 30% rabatt på arbetskostnaden

Stockholms Rör och VVS AB är en professionell VVS-serviceleverantör som erbjuder högkvalitativa VVS-tjänster till kunder på Lidingö. Vi har lång erfarenhet av att hantera alla typer av VVS-problem. Har du fått stopp i ditt avlopp på Lidingö så är vi snabbt på plats och hjälper dig.

Här är varför du ska välja just oss för ditt stopp i avlopp:

 
  • Dygnet runt service
  • Certifierad VVS firma
  • Nöjda kunder som ger högsta omdömen
  • Garanterad kundnöjdhet
  • Vårt mål är att du ska känna dig trygg och säker när olyckan är framme
toalett i badrum lidingö

Toppbetyg av kunder på Lidingö

Vi är stolta över att erbjuda en snabb och tjänst när du har stopp i ditt avlopp. Vi är snabba, professionella och erfarna, och vi gör allt vi kan för att uppfylla våra kunders förväntningar. Kontakta oss så är vi på plats så snart vi kan.

Våra kundomdömen

Vår målsättning på vårt företag är att hantera ditt stopp i avloppet till en smidig och lätt upplevelse för våra kunder på Lidingö. När du anlitar oss kan du vara trygg i vetskapen om att vi tar hand om allt det praktiska och att vi ser till att ditt stopp löses så snabbt som möjligt. 

stopp i avlopp tvättstuga

Erfarenhet du kan lita på

Vårt team har många års erfarenhet och expertis inom avloppsrensning. Vi närmar oss varje projekt med uppmärksamhet på detaljer och passion, vilket säkerställer att våra kunder får VVS-tjänster av högsta kvalitet. Vi har en dokumenterad erfarenhet av att lösa alla typer av stopp i avlopp på ett snabbt och effektivt sätt, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi är på plats när du får stopp i ditt avlopp på Lidingö

Vi är utrustade med de senaste verktygen och teknikerna för att lösa alla typer av avloppsproblem. Oavsett om det handlar om stopp i badrummet, i köket eller på andra ställen i ditt hem eller din fastighet, kan du lita på att vårt team kommer att hitta en snabb och effektiv lösning.

Vi är snabba

När det kommer till VVS-problem så kan det vara en riktig mardröm att vänta tills kontorstid för att boka en rörmokare. Men med oss behöver du inte oroa dig, för vi är här för att lösa dina problem direkt – oavsett när de uppstår! Kontakta oss direkt när du får problem.

Lidingö - stopp i avlopp

Kontakta oss för offert för ditt stopp i avlopp

Fyll i formuläret nedan och klicka sedan på knappen Skicka förfrågan under formuläret så kontaktar vi er så snart vi kan.

snabb hjälp vid stopp i avlopp

Vanliga frågor och svar om stopp i avlopp

Vi har alla certifieringar för att arbeta med både små och större projekt. Vi går även på vidareutbildningar under året för att följa de senaste standarderna inom byggbranchen.

Vi har dygnet runt jour, ring oss så snart du får problem. Så ser till att vara på plats så snabbt som möjligt.

Givetvis finns har vi kontor på Lidingö så vi snabbt kan ta oss till dig som kund. Ni hittar oss på: Södra Kungsvägen 68, 181 32 Lidingö