Meny Stäng
Värmepumpar på Lidingö varmepump lidingo

Experter på värmepumpar – Lidingö

Använd ROT-avdrag så får du 30% rabatt på arbetskostnaden

Vårt team består av certifierade värmepumpstekniker som har genomgått rigorös utbildning inom området. Vi har alla nödvändiga certifieringar och följer alla relevanta säkerhetsstandarder. Kunderna kan vara säkra på att våra tjänster är säkra, effektiva och överensstämmer med branschens krav. Vi håller oss uppdaterade om den senaste utvecklingen inom branschen för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Vi gör installationer av bergvärme, luft-vatten värmepumpar och frånluftspumpar.

Här är varför du ska välja just oss för ditt värmepumpsprojekt

 
  • Lång erfarenhet av värmepumpar på Lidingö
  • Certifierade och följer de senaste säkerhetskraven för installation och service av värmepumpar
  • Nöjda kunder som ger högsta omdömen när det gäller installation och service av värmepumpar
  • Garanterad kundnöjdhet
  • Vårt mål är att genomföra stressfria värmepumpsinstallationer och service så att du som kund kan känna dig lugn.
Värmepumpar på Lidingö bergvarme lidingo

Toppbetyg av kunder på Lidingö

Vårt företag fokuserar på att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar. Vi har en lång lista med nöjda kunder som kan intyga vårt engagemang för att installera och göra service på bergvärme, luft-vatten värmepumpar och frånluftspumpar..

Vi tar oss tid att lyssna på varje kunds unika behov och tillhandahåller skräddarsydda lösningar som är både effektiva och ändamålsenliga. Vi är stolta över vårt arbete och kommer att gå utöver det vanliga för att se till att våra kunder är nöjda med resultatet. 

Våra kundomdömen

Med oss behöver du inte oroa dig för att ringa olika företag för installation och service för värmepumpar på Lidingö. Vi ser till att ert projekt kommer bli ett stressfritt med en bra kundupplevelse genom hela projektet.

Värmepumpar på Lidingö franluftsvarmepump nibe

Erfarenhet du kan lita på

Med många års erfarenhet i branschen har vi kunskapen och expertisen för att tillhandahålla förstklassiga tjänster för olika typer av värmepumpar: bergvärme, luft-vatten värmepumpar och frånluftspumpar.. Vårt team av certifierade tekniker har många års erfarenhet av att installera och serva värmepumpar, vilket garanterar att våra kunder får högsta möjliga servicenivå. Vi är stolta över vårt arbete och strävar efter att leverera kvalitetstjänster som våra kunder kan lita på.

De bästa varumärkena inom bergvärme, luft-vatten värmepumpar och frånluftspumpar.

Vi arbetar med de bästa varumärkena inom värmepumpar. T.ex på kända och trygga varmärken som vi jobbar med är: Nibe, Thermia Värmepumpar,  CTC som är har hög driftssäkerhet och livstid. Vi gör service på de flesta märkena inom bergvärme, luft-vatten värmepumpar och frånluftspumpar.

Certifieringar

Vårt team består av certifierade tekniker som har genomgått rigorös utbildning inom området. Vi har alla nödvändiga certifieringar och följer alla relevanta säkerhetsstandarder. Kunderna kan vara säkra på att våra tjänster är säkra, effektiva och överensstämmer med branschens krav. Vi håller oss uppdaterade om den senaste utvecklingen inom branschen för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Värmepumpen ska vara effektiv och fungera smärtfritt

Vårt företag den idealiska partnern för alla som söker högkvalitativa tjänster för värmepumpar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, har många års erfarenhet, har en hög kundnöjdhet och alla certifieringar som krävs för att tillhandahålla säker och tillförlitlig service. Vi strävar efter att göra upplevelsen så stressfri som möjligt för våra kunder.

Värmepumpar på Lidingö franluft lidingo

Kontakta oss för offert för din installation eller service av värmepumpar på Lidingö

Fyll i formuläret nedan och klicka sedan på knappen Skicka förfrågan under formuläret så kontaktar vi er så snart vi kan.

Värmepumpar på Lidingö luftvatten lidingo

Vanliga frågor och svar om värmepumpar

Vi har alla certifieringar för att arbeta med både små och större projekt. Vi går även på vidareutbildningar under året för att följa de senaste standarderna för värmepumpsindustrin.

Allt beror på omfattning av projektet och hur uppbokade vi är. Men med bra planering så kommer vi hitta en tid för din värmepump, där ni ska kunna känna er lugna och få ett tryggt och bra resultat.

Givetvis finns har vi kontor på Lidingö så vi snabbt kan ta oss till dig som kund. Ni hittar oss på: Södra Kungsvägen 68, 181 32 Lidingö

Vi är experter på dessa typer av värmepumpar: bergvärme, luft-vatten värmepumpar och frånluftspumpar. Kontakta oss om du behöver akut hjälp eller har nyinstallationsprojekt.